Bilo za lične ili
poslovne potrebe.

Nijedan klijent nije previše mali ili previše velik.

Nudimo naše usluge širokom spektru klijenata,
od porodične do komercijalne fotografije.

Naše usluge

Portreti

Oduvek smo voleli da snimamo portrete - pojedince, porodice & decu, korporativne portrete... To uključuje planiranje lokacije, stilizovanje klijenata i sugestije za poziranje. Pozovite nas da zajedno isplaniramo Vaše fotografisanje.


Događaji

Pored portreta fotografišemo i događaje. Beležimo dragocene trenutke na posebnim skupovima kao što su venčanja, privatne proslave, korporativni događaji i druge važne prilike. Kontaktirajte nas da zabeležimo Vaša važan dan.


Proizvodi

Snimanje proizvoda i promotivnih fotografija je nešto što redovno radimo. Fotografije snimamo studijski i na lokaciji. Skoro uvek nosimo našu studijsu opremu, međutim, u zavisnosti od potreba naših klijenata, snimamo pod studijskim ili ambijentalnim svetlom.


Video

Snimanje videa je nešto što nudimo zasebno ali i kao deo snimanja događaja. Ako želite ponovo da čujete kako ste rekli "da" jedno drugom, ili želite iznova da pogledate izraz lica vašeg dete dok sluša svoju prvu rođendansku pesmu - onda vam preporučujemo video uz fotografije. Sav materijal montiramo u kratak film sa lepom pozadinskom muzikom.

Nudimo profesionalno retuširanje.

Da li planirate fotografisanje?

Evo nekoliko stvari o kojima možete da razmišljate ako planirate fotografisanje. Slobodno nas kontaktirajte ukoliko imate bilo kakva pitanja.

  • Lokacija — Prilikom snimanja portreta lokacije planiramo zajedno sa našim klijentima. Uvek je dobro da snimamo u okruženju u kojem se osećate komforno, kao što je Vaš dom, ali mi takođe snimamo i u parkovima, u gradu i drugim mestima koja će napraviti lepu atmosferu. Nalazimo se u Beogradu, u Srbiji, ali smo dostupni i za druge lokacije.

  • Stilizovanje — Vaše odevanje je od velike važnosti za snimanje dobre fotografije. U zavisnosti od Vašeg stila i lokacije na kojoj snimamo, mi ćemo Vas dati usmerenje da budete u svom najboljem izdanju. Tokom snimanja mi se staramo da je sve na svom mestu i dajemo Vam savete za poziranje.

  • Selekcija & retuširanje — Nakon svakog fotografisanja mi pažljivamo vršimo selekciju fotografija. Niko danas nema vremena da gleda desetine nevažnih snimaka. Odabrane fotografije digitalno obrađujemo i retuširamo pre nego što ih šaljemo klijentima.

"You are what you do, not what you say you'll do."

Carl Jung

Copyright - Liyle,