Dobro došli na naš novi sajt!

Nekada posao koji radite za sebe same bude posao koji najduže potraje. A nekada, čak i kada završite, taj posao ne deluje potpuno gotov. Nadamo se da ovaj sajt nikada neće delovati potpuno gotov, zato što će to značiti da ćemo se i dalje truditi da ga usavršavamo i dopunjujemo sa najrelevantinijim i najnovijim podacima.

Mi smo Liyle - Nikola & Ana Anđelić, muž i žena. Dobro došli na naš sajt! Ovo je prvi put da predstavljamo naše radove na sajtu pod novim zajedničkim imenom - Liyle.

U početku, kada smo prvi put krenuli da radimo zajedno, sarađivali smo na projektima povremeno i spontano. Anina ljubav prema modi i stilizovanju se prirodno uklapala sa Nikolinom ljubavlju prema snimanju fotografija i videa. Postepeno smo sve češće radili zajedno i to je postala redovna stvar. Ažurirali smo Nikolin sajt, andjelicnikola.com, sa zajedničkim podacima, međutim, došlo je vreme da počnemo da prikazujemo naš zajednički rad pod zajedničkim imenom. Posle dužeg vremena smislili smo ime. Želeli smo da ono bude jedinstveno, nezavisno od zemlje u kojoj se predstavljamo. Napravili smo kovanicu od engleskih reči koje simbolizuju stvari kojima smo uvek prirodno težili - light and style (svetlo i stil) - Liyle.

„Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success.“

Edward Everett Hale

Nakon što smo smislili ime, bilo nam je potrebno dosta vremena dok nismo dizajnirali logo, a zatim opet dosta vremena dok nismo završili i ovaj sajt. U našu odbranu, naši klijenti su uvek na prvom mestu i mi uvek poštujemo dogovorene rokove, čak i na račun toga da je ovaj sajt malo duže bio u pripremi :) Hvala na poseti!

Copyright - Liyle,